Національна Академія наук України Інститут електродинаміки Наукова Рада з проблеми "Наукові основи електроенергетики" та Вінницький національний технічний університет кафедра «Електричні станції та системи» провели спільний семінар.
На семінарі заслухали:
- Томашевського Юрія Васильовича - директора з Інформаційних технологій АТ Вінницяобленерго з доповідю по кандидатській дисертації на тему "Методи та засоби аналізу енергоефективності розподільних електричних мереж з використанням пристроїв Smart Metering" (науковий керівник д.т.н. Кулик В.В.);
- к.т.н., доц. Рубаненко Олену Олександрівну - докторанта кафедри з доповідю на тему "Аналіз стану електричних мереж з негарантованими джерелами енергії".

Кафедра "Електричних станцій та систем" ВНТУ продовжує тісну співпрацю з Національною Академією наук України, провідними вищими навчальними закладами та енергетичними підприємствами України, приймає активну участь у вірішенні найактуальніших питань в енергетичному секторі, що підтверджують здобутки аспірантів та докторантів кафедри.

опублік. Вишневський Святослав Янович