Завідувач кафедри Електричних станцій та систем проф. Вячеслав Комар, а також члени президії Енергетичного пулу проф. каф. ЕСС Петро Лежнюк,  проф. каф. ЕСС Володимир Кулик 16 грудня 2022 року прийняли участь в урочистій ХХХ сесії Енергетичного пулу якому «виповнилось» 5 років.
На сесії були присутні основні стейкхолдери енергетики Подільського регіону.
Позаду п'ять років наполегливої праці.
На цей раз сесія проходила за партнерства ГО Ми - Вінничани.
На сесії було багато цікавих спікерів та гостей. Сітуацією з постачанням та розподілом електроенергії в регіоні поділився Гендиректор АТ "Вінницяобленерго" Андрей Полищук, президент компанії “MXП Еко Енерджі” та Голова Правління громадської спілки “Global 100 RE Ukraine” Александр Домбровский розповів щодо останніх новацій агрохолдінгу "МХП", СЕО ТОВ "Промавтоматика Вінниця" Михайло Ганчук торкнувся діяльності підприємства під час війни, СЕО Науково-виробниче підприємство "ВТН" Володимир Долуд розповів, як його компанія відповідає новою продукцією на аварійні відключення електроживлення.
В роботі сесії також взяли участь Валерій Коровій, Sergii Tatusiak, Сергій Кудлаєнко, Василь Жердецький, Віталій Николаєнко, Serhii Kravchuk, Петро Лежнюк, Вячеслав Комар.
Вітаємо «молоду», але потужну організацію, бажаємо подальшого процвітання, впровадження планів та задумів.
Всім Перемоги та мирного неба!

























 

опублік. Лесько Владислав Олександрович