Колектив кафедри Електричних станцій та систем ВНТУ щиро вітає великого Вченого, найкращого Керівника, талановитого Науковця, академіка Академії наук вищої освіти України,  заслуженого діяча науки і техніки України, дійсного члена Institute of Electrical and Electronics Engineers, доктора технічних наук, професора, шановного Петра Дем'яновича Лежнюка з Днем народження!

Дорогий наш Петре Дем'яновичу! Від усієї душі та щирих сердець усіх Ваших вдячних студентів, аспірантів, докторантів, колег та близьких Вам людей щиро бажаємо Вам довголіття, міцного-міцного здоров'я, щастя, невичерпного джерела енергії та натхнення, благополуччя та родинношо затишку, миру та злагоди, здійснення всіх мрій та реалізації усіх планів, нових наукових ідей і незгасаючого інтересу до науки, а також подальших наукових досягнень і звершень у житті!
Ми пишаємося, що маємо змогу навчатися та працювати разом з Вами! Ви є прикладом для нас, Ви — наш учитель та наставник у житті та великому науковому світі! Дякуємо Вам за усі Ваші цінні та слушні поради, добрі настанови, щирість і доброту, а також віру у кожного з нас!
 

опублік. Лесько Владислав Олександрович