Викладачі та аспіранти кафедри Електричних станцій та систем взяли участь у лекції  на тему:
Декілька простих рецептів як потрапити у Scopus та Web of Science,
організованою
Лекторій “Наукові зустрічі / Scientific meetings”

Лекція стосувалася належного технічного написання та презентації наукових статей в журнали, включаючи доповіді для національних, міжнародних конференцій, а також усні доповіді, підготовка слайдів та плакатів.
Було представлено і обговорено загальний макет будь-якої публікації. Розглянуто перелік типових помилок і недоліків. Наведено рекомендації щодо стилю написання, підготовки слайдів презентацій, у тому числі зразки відповідних рисунків.
Лекція призначена для будь-якого рівня дослідників (від початкового рівня до вищого), а також була корисна для студентів.
Спікер :Ігор Піоро (Ошава, Онтаріо, Канада), рецензент багатьох міжнародних журналів, організатор багатьох міжнародних конференцій, редактор-засновник та головний редактор журналу ASME (Journal of Nuclear Engineering and Radiation Science).
Ігор Піоро – іноземний член НАН України (2021), проф., д.т.н., факультет енергетичних систем і ядерних наук Технологічного інституту Онтаріо. Був головою EC NED ASME (2011–2012) та головою ICONE-20 (2011–2012). Ігор Піоро є міжнародно визнаним вченим у галузі ядерної інженерії (теплогідравліка ядерних реакторів, концепції ядерних реакторів IV покоління тощо) та теплових наук / інженерії. Ігор Піоро є автором/співавтором понад 500 публікацій, 12 технічних посібників, 36 розділів в енциклопедіях, довідниках та книгах, 99 статей у реферованих журналах, 292 статей у реферованих працях міжнародних та національних конференцій та симпозіумів, 26 патентів та винаходів та 47 основних технічних звітів.
Посидання на запис відеозустрічі: https://www.youtube.com/watch?v=Ds71s_dILHY



 

опублік. Лесько Владислав Олександрович