ПРОФЕСОРУ ОЛЕКСАНДРУ РУБАНЕНКУ — 65!
#VNTU #ВНТУ #ElectricalEngineer
Сьогодні, 13 грудня, ювілейний день народження зустрічає професор кафедри електричних станцій та систем Вінницького національного технічного університету Олександр Рубаненко.
Олександр Євгенович випускник ВНТУ.
Отримав диплом — за фахом «Електричні станції».
І вже майже 40 років Олександр Євгенійович працює у своїй алма-матер — Вінницькому національному технічному університеті.
Працював на посадах молодшого наукового співробітника, наукового співробітника, асистента, старшого викладача, доцента кафедри «Електричні станції», а згодом – кафедри «Електричні станції і системи» ВПІ, ВДТУ, ВНТУ
Має майже 300 публікацій. Серед них монографії, авторські свідоцтва на винахід, патенти України на корисну модель; публікації у фахових виданнях; публікацій у виданнях, що входять до наукометричних баз Scopus, Thomson, Web of science, публікації у закордонних виданнях тощо.
Нагороджений Почесною грамотою Науково-технічної спілки енергетиків України за вагомий внесок у розвиток енергетики України і премією «Кращий викладач» ДП НАЕК «Енергоатом».
Але найдорожча нагорода — доньки! Олена й Ірина.
Read more Доцент кафедри електричних станцій та систем ВНТУ Олена Рубаненко перемогла у всеукраїнському конкурсі «Жінки української енергетики 2021» http://impuls.vntu.edu.ua/index.php?option=com_content...
Read more ІРИНІ ГУНЬКО ПРИСУДЖЕНО ПРЕМІЮ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ https://impuls.vntu.edu.ua/index.php?option=com_content...
Лише з віком приходить розуміння таємниці щастя — ЩАСЛИВИЙ ТОЙ, ХТО ЩАСЛИВИЙ У СЕБЕ ВДОМА!
«Шановний Олександре Євгенійовичу, з 65-річчям Вас! Зичимо міцного здоров’я, сімейного благополуччя, успіхів у науковій діяльності, творчої наснаги та нових здобутків!» — щиро вітають ювіляра колеги по кафедрі.

 

опублік. Лесько Владислав Олександрович