ЗА АКТИВНУ УЧАСТЬ
У ГЛОБАЛЬНОМУ ЕКОЛОГІЧНОМУ ПРОЄКТІ
GREENING OF THE PLANET
ВНТУ ВІДЗНАЧЕНО
#ВНТУ #VNTU #Greening_of_the_Planet #Waste.host #ОзелененняУкраїни_ОзелененняВінниччини
Озеленювачам планети сьогодні вручила Подяки представник проєкту «Озеленення України. Озеленення Вінниччини», громадська діячка, доктор педагогічних наук, професор Ганна ДАВИДЕНКО.
Цьогоріч навесні студенти і викладачі вишу на території Вінницького національного технічного університету висадили майже сотню саджанців сакури, бузку, гібіскусу, туї та інших декоративних дерев. Продовжили висаджувати деревцята на території університету і восени.
Екологічний захід в університеті відбувається згідно «Меморандуму про взаєморозуміння та співробітництво», який було укладено ректором ВНТУ Віктором БІЛІЧЕНКОМ та благодійним фондом «Озеленення України» в особі Ганни ДАВИДЕНКО за ініціативи голови відокремленого підрозділу Українського Ядерного Товариства, доцента кафедри ЕЛЕКТРИЧНИХ СТАНЦІЙ ТА СИСТЕМ Владислава ЛЕСЬКА, який виступає координатором проєкту.
Організатором проєкту Greening of the Planet є благодійний фонд «Озеленення України» за підтримки Міністерства екології та природних ресурсів України, Міністерства закордонних справ України та Державного агентства лісових ресурсів України.
До екологічного дійства активно долучилися спонсори: кафедра ЕЛЕКТРИЧНИХ СТАНЦІЙ ТА СИСТЕМ ВНТУ, ІT-компанія «Dedey Digital», ІT-компанія «@RIA.com.Team», ПП «Бош Автосервіс Вінниця», МЦ «Меділюкс», ПП «Б.В.В.-Буд».
Сьогодні професор Ганна ДАВИДЕНКО разом з фахівцем ТМ Еко-Сервіс Ольгою МАЛИНОВСКОЮ вручила Подяки за участь у проєкті «Озеленення України. Озеленення Вінниччини» Вінницькому національному технічному університету, особисто ректору ВНТУ, професору Віктору БІЛІЧЕНКУ, котрий завжди бере участь у висаджуванні дерев на території алма-матер, та доценту Владиславу ЛЕСЬКОВІ.
Під час урочистостей захоплено згадували ініціативу студентів ВНТУ, котрі задумали створити в університеті мережу сортування вторинної сировини.





 

опублік. Лесько Владислав Олександрович