ГОЛОВА ВІДОКРЕМЛЕНОГО ПІДРОЗДІЛУ УКРАЇНСЬКОГО ЯДЕРНОГО ТОВАРИСТВА У ВІННИЦЬКІЙ ОБЛАСТІ,
ДОЦЕНТ ВЛАДИСЛАВ ЛЕСЬКО Vladislav Lesko
ВЗЯВ УЧАСТЬ В ЗАСІДАННІ ПРАВЛІННЯ «УкрЯТ»
#ВНТУ #VNTU #УкрЯТ
23 листопада в Києві відбулося засідання правління Українського ядерного товариства — громадської організації, яка захищає інтереси фахівців та вчених, що працюють у ядерній галузі.
Випускник кафедри електричних станцій та систем, а нині доцент цієї ж кафедри, кандидат технічних наук Владислав Лесько входить у правління ГО «УкрЯТ».
За час свого існування ГО «УкрЯТ» зробило вагомий внесок у вирішення багатьох наукових, виробничих і соціальних проблем ядерної енергетики України.
Під час засідання підбили підсумки діяльності фахового товариства за 2021 рік та прийняли план роботи на наступний рік.
Крім звіту про зроблене, члени правління обговорили актуальні завдання, що стоять перед «УкрЯТ», зокрема з активізації роботи науково-аналітичної секції Товариства та експертної роботи членів «УкрЯТ» з реалізації перспективних проектів ядерної галузі та нового будівництва.
Президент ГО «УкрЯТ» Володимир Бронніков подякував усім членам Товариства та відокремленим підрозділам «УкрЯТ» за проведену плідну роботу протягом року і наголосив на важливості експертного та наукового потенціалу найбільшої ядерної громадської організації для підтримки проектів розвитку атомної галузі, зокрема будівництва нових енергоблоків АЕС.

 

опублік. Лесько Владислав Олександрович