ДРУГОКУРСНИК  КАФЕДРИ ЕЛЕКТРИЧНИХ СТАНЦІЙ ТА СИСТЕМ ФАКУЛЬТЕТУ ЕЛЕКТРОЕНЕРГЕТИКИ ТА ЕЛЕКТРОМЕХАНІКИ ІВАН МИХАЙЛЮК ПЕРЕМІГ НА «ЯДЕРНИХ ДНЯХ» У UWB, PILSEN
#ВНТУ #VNTU #UWB #ФЕЕЕМ #Pilsen
Диплом за здобуте друге місце на конкурсі студентських стендових доповідейконференції «Ядерні дні», що відбувались в University of West Bohemia in Pilsen, Czech Republic, Івану Михайлюку на ректораті ВНТУ урочисто вручив ректор вишу, професор Віктор Біліченко.
Дводенна професійна конференція була присвячена 65-річчю ядерної енергетики в Пльзені.
Вінницький національний технічний університет співпрацює із Західночеським університетом, м. Пльзень, Чеська республіка, майже 5 років.
UWB має 9 факультетів, серед яких факультет електротехніки.
Іван Михайлюк про своє дослідження:
«Я проводив дослід по покращенню якості діагностики трансформаторів за допомогою приладу FRAnalizer. Дослідження проводились на підстанції 330 неподалік Луки Мелешківської. Метод діагностики полягає в порівнянні двох графіків коефіцієнта трансформації, тестовий сигнал, якого залежить від частоти. Перший графік був отриманий раніше. другий — під час діагностики. Діапазон частот, в якому відхилення між графіки більше 5%, вказують на тип дефекту. Аналіз графіків і параметрів проводились на трансформаторі ТМГ 1000/10 У1. Я виявив, що він у хорошому стані, однак відхилення до 5% спостерігається в діапазоні від 2 кГц до 20 кГц. Такі відхилення можуть свідчити про дефект при ранній стадії його розвитку. Досліджуваний трансформатор, ймовірно, має зміщення витків обмотки ВН при ранній стадії дефекту».
До перемоги Івана Михайлюка готував професор кафедри електричних станцій та систем Олександр Рубаненко.
Read more http://impuls.vntu.edu.ua/index.php?option=com_content...

опублік. Лесько Владислав Олександрович