СТУДЕНТИ ВНТУ З ОЗНАЙОМЧИМ ВІЗИТОМ ПОБУВАЛИ НА НАЙБІЛЬШІЙ ПТАХОФАБРИЦІ ЄВРОПИ. ВРАЖЕНІ ПОБАЧЕНИМ — НАДСУЧАСНЕ ОБЛАДНАННЯ, ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ, ЦІЛКОМ АВТОМАТИЗОВАНИЙ ПРОЦЕС
#ВНТУ #VNTU #vinnytskaptakhofabrykaMHP #Дуальна_освіта #dual_education
21 жовтня відбулася екскурсія на ТОВ «Вінницька птахофабрика» ТОВ Вінницька птахофабрика студентів Вінницького національного технічного університету спеціальностей 131 «Прикладна механіка», 133 «Галузеве машинобудування», 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» та 151 «Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології».
Майбутніх фахівців супроводжували доцент кафедри електричних станцій та систем Віра Тептя та старший викладач кафедри технологій та автоматизації машинобудування Олег Піонткевич.
Read more Агроіндустріальний холдинг МХП і ВНТУ в тандемі готуватимуть студентів за дуальною системою освіти http://impuls.vntu.edu.ua/index.php?option=com_content...
ТОВ «Вінницька птахофабрика» розташоване в місті Ладижин Вінницької області. Входить до структури агропромислового холдингу «Миронівський хлібопродукт». Випускає продукцію, яка продається під торговими марками Наша Ряба, Qualiko, Ukrainian Chicken, Al Hassanat, Вінницькі курчата, Sultanah, Assilah.
Продукція Вінницької птахофабрики успішно продається на ринку не лише України, а й у понад 80-ти країнах світу, зокрема у 36-ти країнах Європи.
Птахофабрика повністю автоматизована та оснащена найсучаснішим устаткуванням. Також на підприємстві впроваджені новітні енергозберігаючі технології.
Екскурсія почалася із інструктажів з техніки безпеки та охорони праці. Директор філії «Птахокомплекс» Руслан Волков привітав студентів із початком екскурсії та розповів про заплановані заходи.
Студенти ознайомилися з роботою структурних підрозділів: інкубаторно-птахівнича станція, дільниця з вирощування птиці та переробний комплекс.
Студенти були вражені рівнем автоматизації виробництва: лінією фасування яєць для інкубатора, системою підтримки мікроклімату в пташнику, виробничою лінією з переробки птиці тощо.
На екскурсії студенти ще раз переконались в актуальності своєї майбутньої професії. І в можливості застосувати свої теоретичні знання і навички під час практики на суперсучасному підприємстві.
Це відтепер стало можливим завдяки співпраці ВНТУ і ТОВ «Вінницька птахофабрика».
Read more http://impuls.vntu.edu.ua/index.php?option=com_content..


 

опублік. Лесько Владислав Олександрович