НАУКОВЦІ ВНТУ ТА ІНШИХ ПРОВІДНИХ УНІВЕРСИТЕТІВ КРАЇНИ ЗА СПРИЯННЯ НАЕК «ЕНЕРГОАТОМ» СПІЛКУВАЛИСЯ ІЗ СТАРШОКЛАСНИКАМИ ВАРАША, МІСТА-СУПУТНИКА РІВНЕНСЬКОЇ АТОМНОЇ ЕЛЕКТРОСТАНЦІЇ
#ВНТУ #VNTU #ЕНЕРГОАТОМ #РАЕС #Вараш #вступ2022 #абітурієнт2022
Про унікальні і затребувані спеціальності, які можна здобути у Вінницькому національному технічному університеті, школярам розповідали провідні вчені кафедри ЕСС — електричних станцій та систем: професор Олександр Рубаненко та доцент, голова ВП ГО «Українське ядерне товариство» у Вінницькій області Владислав Лесько.
Read more На кафедрі електричних станцій та систем ВНТУ створено відокремлений підрозділ Українського ядерного товариства https://impuls.vntu.edu.ua/index.php?option=com_content...
Read more До 50-річчя кафедри електричних станцій та систем ОКЕУ-2021 — V Міжнародна науково-технічна конференція «Оптимальне керування електроустановками» https://impuls.vntu.edu.ua/index.php?option=com_content...
У зустрічі окрім Вінницького національного технічного університету брали участь представники Київського національного університету імені Тараса Шевченка, Національного університету водного господарства та природокористування та Луцького національного технічного університету.
Після зустрічі із старшокласниками професор Олександр Рубаненко і доцент Владислав Лесько мали результативне спілкування безпосередньо і з батьками майбутніх абітурієнтів.
До спеціалізованого профорієнтаційного заходу також долучилися одинадцятикласники Володимирецької селищної громади і їхні батьки.
Зауважимо, Рівненська АЕС та НАЕК «Енергоатом» докладають максимум зусиль, аби скерувати молодь до вступу на перспективні спеціальності енергетичного напрямку.
Компанія «Енергоатом» призначає стипендії найкращим студентам, котрі навчаються у вишах, що готують кадри для атомної енергетики. Традиційно у списку стипендіатів студенти Вінницького національного технічного університету.
Read more https://impuls.vntu.edu.ua/index.php?option=com_content...


опублік. Лесько Владислав Олександрович