Зустріч студентів 1-3 курсів  кафедри АІІТ (спеціальності 126, 122, 174)  з випускником кафедри АІІТ Олексієм БОЙКО, який на сьогодні є технічним директором ІТ-компанії "Айбекс Айті".

Олексій розповів про технологічні виклики світового ІТ-ринку на прикладі outsource-проектів своєї компанії. Одним з головних проектів в компанії "Айбекс Айті" на сьогодні є логістичний, який пов'язаний з доставкою школярів та працівників на робочі місця, де потрібно визначати не лише рух автобусів, а й наявність вільних місць у них.  В результаті батьки можуть бачити навіть в якому автобусі і де саме знаходиться їх дитина. 

Він розповідав, що українські програмісти набагато кращі за індійських та китайських і відповідно цінуються і "коштують" дорожче. Цікаво також було почути, як у компанії "Айбекс Айті" вибудовують відносини  зі студентами нашої кафедри, які йдуть потім до них працювати. 

Так само як і Денису КРИВОГУБЧЕНКО, Олексію було задано студентами ряд запитань, зокрема про вимоги до початківців. Особливу увагу Олексій акцентував на важливості гарного володіння англійською мовою! 

 В теплій атмосфері спілкування час зустрічі промайнув дуже швидко!

опублік. Кабачій Владислав Володимирович