LIII Всеукраїнська науково-технічна конференція ВНТУ. Секція "Автоматизація та інтелектуальні інформаційні технології"


 
На завершення робочого тижня, 22 березня 2024 р. відбулося засідання секції "Автоматизації та інтелектуальних інформаційних технологій" факультету інтелектуальних інформаційних технологій та автоматизації у межах LIII Всеукраїнської науково-технічної конференції ВНТУ.

Цьогоріч наша секція відзначилася рекордною кількістю (68) опублікованих тез https://conferences.vntu.edu.ua/index.php/all-fksa/all-fksa-2024/schedConf/presentations?searchField=&searchMatch=&search=&track=890.
В онлайн-засіданні секції прийняли участь більше 50 учасників – здобувачів освіти всіх 3-х освітніх рівнів спеціальностей 174 і 126 та викладачів кафедри АІІТ.
 


На засіданні секції було проголошено та обговорено 19 цікавих доповідей здобувачів освіти, які продемонстрували широкий спектр наукових напрямків кафедри АІІТ у сфері сучасних інформаційних технологій та засобів автоматизації.


Виступ студента Попова Богдана, магістр 174 спец. (цікава доповідь, є практичні результати)
 

Доповідає Максим Завальнюк, магістр, 3АКІТ-23м (дуже розумний і відповідальний студент)


Практична робота, пов’язана з діяльністю «Спільної справи». Доповідач – магістр групи 3АКІТ-23м Гусак С.В.



Доповідь викликала інтерес і почалось його активне обговорення (обговорювали Р.Н. Квєтний, В.Ю. Коцюбинський, Є.А. Паламарчук).




Виступає Форкалюк М., яка зараз знаходиться на стажуванні у Австрії



Виступ аспіранта Слободян Р.В. (126 спеціальність)

Вітаємо всіх учасників секції "Автоматизації та інтелектуальних інформаційних технологій" зі значною науковою подією, яка продовжила багаторічну традицію кафедри АІІТ публічно апробовувати результати досліджень викладачів і аспірантів разом зі студентами магістратури та бакалаврату у межах спільної наукової родини.

опублік. Бісікало Олег Володимирович