Захисти бакалаврів по кафедрі АІІТ в 2023 році.

22.06.2023 р. завершились захисти бакалаврських дипломних робіт (проєктів) студентів спеціальності 126 «Інформаційні системи та технології» та 151 «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» кафедри АІІТ,


Роботи були присвячені дослідженню/проектуванню як програмного так і апаратного забезпечення сучасних інтелектуальних інформаційних систем автоматики. Всі роботи виконувались під керівництвом доцентів та професорів кафедри АІІТ в тісній співпраці зі спеціалістами ІТ галузі, комп’ютерної техніки, програмного забезпечення та комп’ютерного моделювання. На підтвердження високого професійного рівня здобувачів значна кількість робіт супроводжується актами впровадження.


 

Окремо були відзначені:
Робота Татарської О. В. присвячену покращенню програмного сервісу обслуговування клієнтів за рахунок розробки системи обслуговування з використанням мови програмування Java та фреймворку Spring Boot, що дозволило оптимізувати програмне забезпечення та надало можливість легко оптимізувати його при додаванні нових функцій.
Роботу Горбаченко М. С. покликану покращити процес збору конфігурації програмних платформ за рахунок автоматизації збору даних та підвищення гнучкості валідації.

Роботу Попова Б. О. присвячену розробці інтелектуальної системи контролю стану живлення електричних пристроїв за відсутності мережевої напруги з можливістю управління окремими портами через сервер за допомогою Wi-Fi та носимих пристроїв.


 

Також до захисту були представлені проєкти присвячені розробці систем автоматизації технологічних процесів різних галузей господарства підприємств області спрямовані на пошук концептуального рішення інтегрованої системи управління для промислових процесів, побудованого на основі комплексної системи автоматизації.


 

Всі члени комісії відзначили високий рівень готовності робіт та високий рівень підготовки студентів. Усі роботи успішно пройшли перевірку на наявність некоректних запозичень та опубліковані у електронній системі підтримки навчального процесу JetIQ ВНТУ.


 

Колектив кафедри АІІТ бажає молодим спеціалістам плідної праці та подальших успіхів в їх професійній діяльності.

опублік. Овчинников Костянтин Вячеславович