Зустріч студентів 1 курсу (126,151 спец.) з фахівцями ІТ-компанії "Спільна справа"


Традиційно, в річницю заснування Вінницького національного технічного університету, ІТ-компанія «Спільна справа» провела зустріч студентів першого курсу спеціальностей 151 - «Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології», освітня програма «Інтелектуальні комп’ютерні системи управління» та 126 – «Інформаційні системи та технології», освітня програма "Інтелектуальні інформаційні системи" з провідними співробітниками компанії, які є колишніми випускниками ВНТУ.
Зустріч проходила в офісі компанії з дотриманням усіх карантинних вимог.

Віце-президент компанії з інфраструктурних питань Сергій Житанський розповів студентам про застосування технології Data Science в медицині, аграрному секторі, товарознавстві, лінгвістиці, транспортній системі. Ознайомив з діючими проектами «Спільної справи», що базуються на моделях штучного інтелекту.
Сергій Бородкін, який керує відділом ринкових досліджень, представив першокурсникам презентацію з проектами по управлінню ризиками та прогнозом прибутків компаній – адекватність прогнозування надзвичайно важлива в період пандемії.
Володимир Сторчак, що керує командою з Machine Translation розповідав про застосування технології «.Net» в реальних розробках.
Тімлід Олег Антонюк презентував проекти по визначенню вільних місць на парковці та розпізнаванню дорожніх знаків.

Під час зустрічі студенти задавали запитання, зокрема цікавилися, якими знаннями та навичками потрібно володіти для  проходження стажування на «Спільній справі».
Адже вже багато років поспіль ІТ-компанія «Спільна справа» проводить безкоштовне стажування з подальшим працевлаштуванням студентів випускової кафедри Автоматизації та інтелектуальних інформаційних технологій Вінницького національного технічного університету.
Усі зустрічі пройшли в дружній атмосфері, а наостанок керівники компанії зіграли у настільний теніс зі студентами 1-го курсу!

опублік. Барабан Марія Володимирівна