Результати плідної роботи у 2020/2021 н. р.

Роботи були присвячені дослідженню/проектуванню як апаратного так і програмного забезпечення сучасних інформаційних систем. Робота проводилась під керівництвом доцентів та професорів кафедри АІІТ в тісній співпраці зі спеціалістами в області комп’ютерної техніки, програмного забезпечення та комп’ютерного моделювання. На підтвердження високого професійного рівня здобувачів значна кількість робіт супроводжувалась актами впровадження.

Окремо були відзначені роботи: Педоренко Т. В. та Язмухамедової Г. Б. присвячені розробці програмного забезпечення ідентифікації людини за особливостями голосу виконані, як комплексне дослідження, що складається з двох частин.

 


Робота Московко С. Г. присвячна дослідженню методик предметно-орієнтованого програмування на прикладі веб-додатків та розобці моделі домену та бізнес правил додатку, що покривають всі випадки використання.
 

 

Робота Боднаренко Б. О. присвячена програмній реалізації web-додатку соціальної мережі результатом якої є повнофункціональне програмне забезпечення для інтеграції даних в соціальні мережі.  

 

Робота Семенюка А. В. присвячена розробці web-додатку туристичного напрямку. Результатом роботи є сучасне конкурентноздатне програмне забезпечення, яке знаходить своє застосування в туристичних компаніях України та за її межами.

 

Також до захисту були представлені роботи присвячені розробці апаратного забезпечення мікропроцесорних систем, зокрема систем збору, обробки та передавання вимірювальної інформації. Здобувачі продемонстрували високий рівень знань та здатність проектувати системи з використанням сучасної елементної бази та програмного забезпечення для досягнення максимальної надійності таких систем. Значна кількість представлених робіт супроводжуєтся актами впровадження на підприємствах області.

 
 

Всі члени комісії відзначили високий рівень готовності робіт та високий рівень підготовки студентів. Усі роботи успішно пройшли перевірку на наявність некоректних запозичень та опубліковані у електронній системі управління закладом вищої освіти JetIQ ВНТУ.



Колектив кафедри АІІТ бажає молодим спеціалістам плідної праці та подальших успіхів в їх професійній діяльності.

 

опублік. Овчинников Костянтин Вячеславович