• Посада: доцент.
  • Біографічні дані:  У 1996 році закінчила Вінницький державний технічний університет за спеціальністю „Будівництво” з присвоєнням кваліфікації магістра будівництва.
    Кандидат технічних наук з 2001 року. Дисертацію захистила у спеціалізованій раді Д 26.056.03 при Київському національному університеті будівництва і архітектури за спеціальністю 05.13.22 ”Управління проектами та розвиток виробництва” на тему "Система прийняття організаційно-технологічних рішень по зменшенню радіаційної небезпеки в будівництві".
    Була стипендіатом фонду Соросу. В 1999 – 2000 р. стипендіат Кабінету Міністрів. В 2003 р. вченою радою інституту будівництва теплоенергетики та газопостачання визнана кращим викладачем.
    У 2004 році присвоєне вчене звання доцента кафедри менеджменту в будівництві, охорони праці та безпеки життєдіяльності.

    Основні навчальні курси, які веде: “Економіка будівництва”;  “Економіка, організація та управління бізнес-процесами”;  "Економічне обґрунтування інноваційних рішень в теплоенергетиці", «Економічне обґрунтування інноваційних рішень в будівництві та цивільній інженерії».

     
  • Науковий напрямок:  Аналіз, моделювання організаційно-технологічних параметрів екологізованого будівельного виробництва, яке враховує умови сталого розвитку ,базується на містобудівній інтерпретації основних законів, правил та принципів екології; обліку закономірності екосистемної саморегуляції, принципах та параметрах забезпечення умов екологічної рівноваги, особливості радіаційного фактору в процесі будівництва житла в Україні, моделювання процесів створення екологізованого будівельного виробництва , ціноутворення в будівельній галузі, проблеми організаційно-фінансового та технічного забезпечення термореновації будівель та напрямки їх вирішення
  • Портфоліо:
    Всього наукових публікацій– 159, серед них Патентів України - 14; Монографій -6, статей в міжнародних виданнях - 4. Методично-навчальних  праць – 29. Є атестат серійний номер UA2301A "Кошторисна справа та ціноутворення у будівництві. Розрахунок кошторисів на будівельні роботи".
     
  • Публікацій у персональнoму репозиторії: 198
  • Хобі: Велоспорт, садівництво, подорожі по історичним місцям
  • Контакти: e-mail: Lyalyuk74@gmail.com ,layalyuk@vntu.edu.ua, https://orcid.org/my-orcid?orcid=0000-0001-6446-9244, https://scholar.google.com.ua/citations?hl=uk&user=S_NAMbAAAAAJ Email : layalyuk@vntu.edu.ua
  • Відвідувань персонального кабінету: 803 раз., востаннє : 16.05.2024 09:14:42
  • Сайт : lyulyuk.vk.vntu.edu.ua
  • Розклад занять::