Абітурієнтам від декана ФКСА.


 

Шановні абітурієнти та батьки!

Дякую всім тим з вас, які звернули увагу на наш факультет та вже подали свої заяви на освітні програми ФКСА! Але перебіг вступної компанії триває, тому звертаюсь до всіх тих, хто ще остаточно не визначився зі своїми пріоритетами, але хоче знайти власне місце у цікавій та перспективній галузі ІТ.

Особливістю факультету комп'ютерних систем і автоматики є змістовне, у першу чергу, за історично сформованими науковими школами, поєднання 4-х спеціальностей, що належать до широкої галузі ІТ. Шість освітніх програм за спеціальностями 124, 126, 151 та 152 є спорідненими в галузі ІТ та відрізняються, в основному, акцентами уваги на певних видах ІТ-діяльності. Така спорідненість нескладно перевіряється порівнянням стандартів вищої освіти  відповідних спеціальностей, яким мають відповідати всі освітні пропозиції (програми) ЗВО.

Але дуже суттєвим фактором для можливості вчитися за державний кошт є мінімальний прохідний бал на спеціальність за широким конкурсом, наприклад, для ФКСА статистику за останні 4 роки можна подивитися на цій сторінці. І місць для державного замовлення у нас також вистачає. Не менш важливо також те, хто саме буде вчити, якими сталими традиціями відомий факультет, якими досягненнями своїх випускників він пишається. Не все то золото, що блищить, а ФКСА відомий на Вінниччині, в Україні та за її межами вже 47 років!

Надати індивідуальну консультацію щодо вступу та відповісти на всі ваші питання команда  факультету готова у будь-який час, звертайтеся –  +380-432-43-86-60, obisikalo@gmail.com, pvv_vin@ukr.net.

Отже, будемо раді вас бачити у нас на факультеті,
з повагою, Бісікало Олег Володимирович, декан ФКСА, д.т.н., проф. 

опублік. Бісікало Олег Володимирович