Студенти ФКСА серед переможців хакатону LikeIT 2016

Студенти ФКСА серед переможців хакатону LikeIT 2016

Протягом 17-18 березня у приміщенні одного з популярних нічних клубів Запоріжжя відбувся Всеукраїнський Хакатон LikeIT 2016, на який потрапило 6 команд з ВНТУ, і 5 з них взяли призові місця. Враховуючи, що загальна кількість команд склала 28, то така масова поява вінничан вразила як учасників, так і організаторів. Щоб потрапити на змагання команди дистанційно виконували тестові завдання, що стало своєрідним тімбілдінгом і тренуванням водночас. Загалом вінницька делегація, що пройшла відбірковий тур, склалася з 21 студента.

Змагання відбувалося 2 дні, 24 години з яких було відведено власне на виконання завдань. Майже всі завдання було надано представниками компаній-партнерів змагань. Задачі в усіх категоріях були відносно новими для учасників, тому працювати над проектами було складно, але цікаво і незвично. Залишатися в живих при такому нескінченному навантаженні нам допомагали милі організатори, які завжди були поруч з посмішкою та харчували нас, а також безлімітний чай і печиво.

Організатори хакатону – локальний осередок Ради студентів технічних університетів Європи BEST Zaporizhzhya. Хакатон проводиться вже втретє, починаючи з 2014 року. Цього року було 5 категорій: Internet of Things, Desktop Application, Mobile Application, Web, Mobile Game.

І саме у категоріїMobile Game, створивши мобільну гру-шутер з використанням доповненої реальності, посіли 3 місце студенти ФКСА В’ячеслав Дудко, Максим Цимбал (1СІ-12б), Дмитро Луп'як (2СІ-12б), об’єднавшись у команду Bazzzinga.

Вітаємо переможців!

 


 

опублік. Ковтун Вячеслав Васильович