Абітурієнтам - розв'язки завдань ЗНО

 
Абітурієнтам - розв'язки завдань ЗНО

На Яндекс.ЗНО з'явилися рішення з більшості популярних на сервісі предметів - української мови та літератури, математики, історії України, англійської мови, біології, фізики та хімії. Рішення підготовлені досвідченими шкільними вчителями спеціально для Яндекса - тому більше їх ніде не знайти.Рішення та відповіді допоможуть учням самостійно освоїти завдання різних типів. Наприклад, для задач з математики викладається логіка рішення, а в тестах з біології наведені пояснення ключових понять або опису природних процесів, про які йде мова. До багатьох коментарям підготовлені ілюстрації. Тепер школярі можуть не просто потренуватися у вирішенні тестів, але і зрозуміти, чому правильна відповідь саме такий.

Сервісу Яндекс.ЗНО два роки. Сьогодні на ньому доступні всі тести, підготовлені за десять років проведення ЗНО. Це близько 200 варіантів і більше 7500 завдань з різних предметів. Сервіс допомагає готуватися і до державної підсумкової атестації - таких тестів доступно 170. Яндекс.ЗНО рекомендований Міністерством освіти і науки України.

З моменту запуску сервісу Яндекс.ЗНО користувачі пройшли 7200000 тестів.Під час підготовки до ЗНО 2015 сервіс відвідали 255000 осіб, з яких 172 тисяч вирішували тестові завдання регулярно - це на 15% більше, ніж роком раніше. Всього в Україні ЗНО проходили 289000 випускників.У користувачів сервісу також популярні онлайн-тести з тих предметів, які зараз не входять до програми ЗНО - всесвітньої історії та світовій літературі.

опублік. Ковтун Вячеслав Васильович