28.11.15 у нас проводитиметься ІТ-олімпіада Delphi

28.11.15 у нас проводитиметься ІТ-олімпіада Delphi
 

ІТ-компанія «Delphi» спільно з факультетом комп'ютерних систем і автоматики 28 листопаду 2015 р.проведе у Вінницькому національному технічному університеті олімпіаду з програмування та IT-технологій.

Компанія «Delphi» (www.udelphi.com) багато років займається розробкою та тестуванням різноманітного програмного забезпечення. Серед її партнерів світові лідери створення систем розпізнавання мови, в технологіях запису і аналізу мови та повного циклу розробки мобільного та консольного програмного забезпечення.

«Delphi» відома плідною багаторічною співпрацею з ВНТУ. Компанія організовує різноманітні заходи для студентів, зокрема додаткові оглядові лекції з напрямків IT, проведення виробничих та переддипломної практики та ознайомчі екскурсії в компанію.

Починаючи з 2014 року компанія разом з керівництвом ВНТУ та двох провідних факультетів КСА та ІТКІ запропонувала щорічне проведення олімпіади з метою стимулювання найкращих студентів ВНТУ, розвитку талановитої молоді та покращенню знань в напрямках, необхідних для IT ринку.

На олімпіаді учасникам пропонувались завдання за трьома напрямками: «Технології програмування» (нині сюди увійшли задачі на мові програмування C# на розуміння основ ООП), «Алгоритми» та «Тестування програмного забезпечення».


 

опублік. Ковтун Вячеслав Васильович