Турнір

Протягом останніх 2-х тижнів Студентська Рада ФКСА проводила спортивний турнір серед студентів та викладачів факультету, що приурочений до Дня Народження ФКСА. Протягом турніру була присутня дружня атмосфера, це було незабутньо та надзвичайно весело, ми надіємось що всі учасники залишились задоволені та отримали море позитивних емоцій. Студенти та викладачі мали змогу перевірити свої сили у таких видах спорту, як шахи, настільний теніс, волейбол та футбол.


У перший день турніру відбулись змагання з шахів:

1.Кучерук Володимир Юрійович

2.Стовбчатий Максим

3.Баланюк Віктор

Наступною частиною турніру стали змагання з настільного тенісу, в яких прийняли участь більше 20 студентів та викладачів ФКСА, результати такі:

1.Кулаков Павло Ігорович

2.Гармаш Володимир Володимирович

3.Пребейніс Олександр

Наприкінці першого тижня турніру команди 1, 2, 3 та 5 курсів показували свою майстерність у турнірі з волейболу. Місця розподілились так:

1.3 курс

2.5 курс

3.1 курс

4.2 курс

У п’ятницю усі бажаючі мали змогу подивитись неперевершену гру команди 3-го курсу проти викладачів. Це було неймовірно! Результатом цієї зустрічі є перемога 3-го курсу.

 

Другий тиждень став футбольним тижнем. У змаганнях з футболу прийняло участь 6 команд: 2 команди 1 курсу та по одній команді з 2, 3, 4 та 5 курсу. Протягом 3 днів хлопці показали неперевершену гру, у цій частині маємо такі результати:

1.2 курс

2.5 курс

3.3 курс

4.1 курс (команда №1)

5.1 курс (команда №2)

6.4 курс

 

Команда 2 курсу після закінчення сесії матиме змогу зіграти із збірною командою викладачів ВНТУ, з нетерпінням чекаємо цієї гри та запрошуємо усіх на цю гру!

Дякуємо усім учасникам змагань за продемонстровану майстерність, ви показали неперевершену гру! Учасниками змагань стали близько 120 студентів та викладачів нашого факультету. Призери турніру були нагороджені солодкими призами та грамотами.

Величезну подяку за матеріальну підтримку висловлюємо компанії «Делфі» та «Альфаметрік».

Також хочемо висловити подяку викладачам за підтримку у проведені турніру.

Такий турнір було проведено вперше у нашому факультеті, тому надіємось, що восени проведемо такий турнір ще раз та зробимо традицією проведення такого турніру.

СР ФКСА

опублік. Ковтун Вячеслав Васильович