id: 2313
Title: МКР на тему: "Управління конкурентоспроможністю підприємств харчової промисловості в умовах нестабільності (на прикладі приватного акціонерного товариства «Карлсберг Україна»)"
Authors: Кривіцька Вікторія Віталіївна
Keywords: конкуренція, нестабільність, конкурентні переваги, конкурентоспроможність підприємства, оцінка конкурентоспроможності підприємства, фактори впливу на конкурентоспроможність, механізм управління конкурентоспроможністю
Date of publication: 2020-12-23 16:15:46
Last changes: 2020-12-23 16:15:46
Year of publication: 2020
Summary: Спеціальність 073 – Менеджмент, освітня програма – Менеджмент фінансово-кредитної діяльності
URI: https://iq.vntu.edu.ua/card.php?id=2313
Publication type: Випускові роботи
Publication: ВНТУ, 2020
In the collections : магістерські кваліфікаційні роботи/ кваліфікаційні роботи/
Published by: Громова Л.П.
File : 2313.pdf Size : 648702 byte Format : Adobe PDF Access : For all

"JetIQ" System  |   VNTU official site Copyright © 2013-2024, coding by Y.Palamarchuck, design by R.Yatskovska