id: 2313
Назва: МКР на тему: "Управління конкурентоспроможністю підприємств харчової промисловості в умовах нестабільності (на прикладі приватного акціонерного товариства «Карлсберг Україна»)"
Автори: Кривіцька Вікторія Віталіївна
Ключові слова: конкуренція, нестабільність, конкурентні переваги, конкурентоспроможність підприємства, оцінка конкурентоспроможності підприємства, фактори впливу на конкурентоспроможність, механізм управління конкурентоспроможністю
Дата публікації: 2020-12-23 16:15:46
Останні зміни: 2020-12-23 16:15:46
Рік видання: 2020
Аннотація: Спеціальність 073 – Менеджмент, освітня програма – Менеджмент фінансово-кредитної діяльності
URI: https://iq.vntu.edu.ua/card.php?id=2313
Тип виданя: Випускові роботи
Видавництво: ВНТУ, 2020
Розташовується в колекціях : магістерські кваліфікаційні роботи/ кваліфікаційні роботи/
Ким внесений: Громова Л.П.
Файл : 2313.pdf Розмір : 648702 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Система "JetIQ"  |   Офіційний сайт Copyright © 2013-2024, математика Є.А.Паламарчук, дизайн Р.О.Яцковська