ВІТАЄМО НА САЙТІ ЦЕНТРУ РОЗВИТКУ КАР’ЄРИ ТА НЕПЕРЕРВНОЇ ОСВІТИ ВНТУ!


Діяльність Центру розвитку кар’єри та неперервної освіти ВНТУ направлена на ефективну роботу щодо:

  • координації практичної підготовки здобувачів вищої освіти;
  • координації дуальної форми здобуття освіти в Університеті;
  • моніторингу працевлаштування випускників, відстеження їх кар’єрного зростання;
  • ефективного реагування на запити роботодавців у розрізі заміщення вакансій;
  • підвищення кваліфікації та стажування професорсько-викладацького складу ВНТУ та академічної спільноти інших ЗВО;
  • координації діяльності підготовчих курсів, які функціонують на базі Університету.

 

 

Основні завдання роботи Центру розвитку кар’єри та неперервної освіти ВНТУ:

1. Налагодження співпраці із суб’єктами господарювання та підписання відповідних угод і договорів з метою практичної реалізації сумісних проєктів навчально-наукового та виробничого характеру (організація та проведення всіх видів навчальних практик здобувачів Університету; спільна діяльність щодо організації та впровадження дуальної форми здобуття освіти здобувачами Університету).

2. Координація спільно з випусковими кафедрами та факультетами Університету практичної підготовки здобувачів освіти (організація та проведення виробничої практики).

3. Координація дуальної форми здобуття освіти (відбір здобувачів освіти для здобуття освіти за дуальною формою та розподіл між суб’єктами господарювання).

4. Координація роботи щодо підвищення кваліфікації та стажування професорсько-викладацького складу ВНТУ та академічної спільноти інших ЗВО.

5. Організація роботи підготовчих курсів для підготовки до складання ЗНО/НМТ.

6. Здійснення спільно з випусковими кафедрами Університету моніторингу працевлаштування випускників та їх кар’єрного зростання.

7. Проведення аналізу попиту і пропозиції на ринку праці фахівців, підготовку яких здійснює Університет.

8. Інформування  здобувачів освіти та випускників Університету про вакантні місця на суб’єктах господарювання, що відповідають їх фаховій підготовці (спеціальності).

9. Розміщення та постійне оновлення інформаційного наповнення в Центрі з питань набору абітурієнтів на навчання на підготовчих курсах, інформування щодо наявних форм підвищення кваліфікації тощо.

10. Оприлюднення інформації про діяльність Центру у формі оголошень, інформаційних повідомлень, зокрема щодо проведення заходів, на офіційних сайтах Університету та Центру.