У ВНТУ відбулась зустріч з ТОП-менеджерами компанії "ЛВН ЛІМІТЕД" (ТМ Nemiroff)


Минулого тижня для здобувачів вищої освіти ВНТУ відбулася презентація компанії "ЛВН ЛІМІТЕД" (ТМ Nemiroff).
 

1

2


Під час зустрічі зі студентами було обговорено питання проходження третьокурсниками виробничої практики на базі підприємства, а також висвітлено можливості кар'єрного зростання для випускників нашого університету. 
 

3

4


ТОВ «ЛВН ЛІМІТЕД» займається виробництвом та реалізацією спиртних напоїв ТМ «Nemiroff». Сьогодні Nemiroff є одним з найбільших платників  податків в Україні та очолює рейтинг експортерів горілчаної продукції з позначкою Made in Ukraine. 

Nemiroff – це майже 900 співробітників, які підтримують цінності компанії. Це згуртований колектив, який допомагає бренду ставати сильнішим і популяризувати українські бренди на всіх континентах.
 

5

6

7


Для студентів ВНТУ компанія «ЛВН ЛІМІТЕД» особливо цікава тим, що протягом проходження виробничої практики здобувачі мають можливість ознайомитись із технологічними процесами та підрозділами виробництва, отримати реальний практичний досвід, здобути прикладні знання, обов'язковим є офіційне оформлення та оплачувана практика, обід в їдальні й трансфер — за кошт компанії, отримати пропозицію щодо подальшого працевлаштування.
 

8

9


Наразі відкрита пропозиція щодо проходження виробничої практики для студентів всіх спеціальностей. Для більш детальної інформації звертайтесь в Центр розвитку кар'єри та неперервної освіти ВНТУ.


опублік. Косарук Олена Миколаївна