До омріяної професії – разом із ВНТУ


Підготовка до національного мультипредметного тесту – відповідальний етап на шляху до вступу та професійної самореалізації. Ми розуміємо, наскільки важливо тут дати вичерпну інформацію, фахово зорієнтувати щодо вибору спеціальності й запропонувати якісну підготовку майбутнім студентам.

Саме тому у вівторок 6 лютого на підготовчих курсах університету відбулася онлайн-зустріч із майбутніми абітурієнтами та їхніми батьками.

1

2


Це вже друга продуктивна зустріч такого формату – спільна робота Імідж-центру та підготовчих курсів Центру розвитку кар'єри та неперервної освіти ВНТУ.

Приємно, що цьогоріч до зустрічі долучилися студенти Вінницького фахового коледжу НУХТ зі своїм куратором Кукурудзяк Лесею Василівною – завжди раді новій співпраці, а також інші охочі навчатися – як з України, так і з-за кордону.

3

4

 

Разом обговорили багато актуальних запитів від слухачів:

 
  • як обрати майбутню спеціальність та які переваги навчання в нашому університеті (розповіла директор Імідж-центру Юлія Малогулко);
  • яка специфіка НМТ-2024, як організувати підготовку до тестування та які особливості підготовчих курсів у ВНТУ (розповіла організатор зустрічі, фахівець Центру розвитку кар'єри та неперервної освіти Людмила Радомська);
  • які типи завдань НМТ на прикладі тестів з української мови та як їх успішно виконати (розповіла й провела тест викладач української мови Марія Мошноріз).
     

5

6

 

Учасники мали можливість не лише отримати відповіді на запитання, а й орієнтовно визначити свій рівень підготовки з української мови за 200-бальною шкалою.

Дякуємо всім учасникам зустрічі за продуктивну співпрацю!

Нагадуємо, що навчання на 4-місячних підготовчих курсах «Онлайн-інтенсив» розпочнеться вже цієї суботи – 10 лютого. Зареєструватися на курси з математики, фізики, української мови чи історії України можна за гугл-формою: https://forms.gle/guqVjfRuWNCmehyD7.

Будемо раді всім охочим!

опублік. Косарук Олена Миколаївна