USF посилив співпрацю з 84 університетами!


У відповідь на виклики нашого часу, в тому числі й в освітньому секторі, Український фонд стартапів прагне зробити акцент на високотехнологічних та наукоємних рішеннях як студентів, так і науковців. Вже понад пів року USF зміцнює науку та інновації завдяки спільній роботі з 84 ключовими державними університетами з усієї країни! 
 


Ряд ініціатив, які підтримав або розробив Фонд спільно з представниками науково-освітньої сфери, спрямовано на створення стимулів для розкриття потенціалу студентських ідей та перетворення їх у життєздатні стартапи. Серед них, зокрема:

👉🏻 Курс «Підприємницький університет» від YEP, який читається в рамках університетів по всій Україні, аби студенти могли отримати навички для розвитку власної справи.

👉🏻 Безкоштовний курс на найбільшій освітній платформі Prometheus про те, як перетворити ідею в успішний проєкт.

👉🏻 Серія заходів Science&Business у партнерстві з МОН та КНУ імені Тараса Шевченка, яка була покликана об’єднати науку та бізнес.

👉🏻 Online Mentor Science&Business — започаткована спільно з МОН програма, що призначена для відпрацювання інноваційних ідей та підготовки їх до Акселерації.

👉🏻 Відбір українських студентських стартапів на участь в «University Startup World Cup» на міжнародній арені в Данії.

👉🏻 YEP! Startup Campus 2023 – подія, покликана об’єднати амбітні студентські стартапи та топових представників світової стартап-спільноти, щоб обговорити університетське підприємництво.

👉🏻 Innovative Education Program – програма розвитку наукоємних та технологічних проєктів на базі університетів. В рамках цієї програми, фонд провів більше ніж 20 лекцій для студентів по залученню інвестицій, підтримав 5 конкурсів студентських проєктів та 3 хакатони. Взяв участь в розробці акселераційної програми на базі інноваційного хабу.

👉🏻 Innovation Breakthrough Day 2023 – презентація наукоємних проєктів в партнерстві з НФДУ, під час якої науковці продемонстрували свої розробки урядовцям і народним депутатам.

📲Ознайомитися з повним переліком університетів, з якими розпочато співпрацю, можна на сторінці Ukrainian Startup Fund у фейсбук.

опублік. Косарук Олена Миколаївна