ПРОФОРІЄНТАЦІЙНА ЗУСТРІЧ ЗІ СТУДЕНТАМИ МОГИЛІВ-ПОДІЛЬСЬКОГО МОНТАЖНО-ЕКОНОМІЧНОГО КОЛЕДЖУ


Профорієнтаційний сектор Імідж-центру ВНТУ спільно з деканами факультетів ЕЕЕМ та БЦЕІ мали нагоду завітати до Могилів-Подільського монтажно-економічного коледжу!

1

15 грудня відбулась зустріч зі студентами будівельниками, економістами, енергетиками та ІТ-шниками — одними із передових і перспективних спеціальностей сьогодення.

Під час зустрічі з випускниками коледжу декан факультету електроенергетики та електромеханіки, к. т. н., доц. Михайло Розводюкдекан факультету будівництва, цивільної та екологічної інженерії, к. т. н., доц. Іван Метьпредставниця профорієнтаційного сектору Імідж-центру від факультету менеджменту та інформаційної безпеки, к. пед. н., доц. Олена Косарук та фахівчиня профорієнтаційного сектору Імідж-центру Анастасія Мандебура розповіли про спеціальності, які пропонує ВНТУ, особливості вступу до університету у 2023 році.

2

Загалом під час спілкування зі студентами обговорили важливість продовження навчання та здобуття вищої освіти, переваги навчання в університеті та розмаїття студентського життя. Студенти коледжу з цікавістю слухали інформацію про університет і ставили питання щодо умов вступу, проживання та студентського дозвілля.

3

5

7

6

8

Дякуємо ЗСУ, що маємо можливість проводити зустрічі й піклуватись про наше спільне майбутнє освітянського простору.

Чекаємо на Дні відкритих дверей!


 

опублік. Косарук Олена Миколаївна