ЗУСТРІЧ АДМІНІСТРАЦІЇ ВНТУ ЗІ СТУДЕНТАМИ


4 листопада відбулась зустріч адміністрації університету (ректора, проректорів та деканів усіх факультетів) зі студентами, в рамках якої обговорювались питання форми навчання, опалювального сезону, виплати стипендії та ін.

Напередодні зустрічі було створено опитування серед студентів 1-3 курсів (включно зі студентами, які навчаються за скорочено формою на основі диплома молодшого спеціаліста), в якому вони вказували, за якою формою навчання бажають навчатись наступні тижні, з огляду на ситуацію в країні. В голосуванні взяли участь 74,5% студентів, більшість з яких обрали навчатись за дистанційною формою. 


 

Проте адміністрація університету також вислухала аргументи й тих, хто хоче навчатись в аудиторіях. Дискусія велась у двох форматах — в залі 222 ГНК (присутніми були більше  сотні студентів), а також онлайн (для тих, хто не зміг приїхати). Вислухавши усіх, було прийнято рішення продовжити ще тиждень навчання оффлайн, а далі перейти на дистанційну форму. Для тих студентів, які хотіли б навчатись очно, буде запропоновано такий формат, щоб вони мали можливість займатись в аудиторіях. 

Усім дякуємо за участь! Слава Україні!

опублік. Косарук Олена Миколаївна