УЧЕНІ-АТОМНИЦІ ВНТУ
ОТРИМАЛИ НАГОРОДУ «WiN Award – 2021»


26 листопада 2021 року, у рамках Щорічної конференції «Women in Nuclear Ukraine», проведено ІІ Церемонію нагородження професіоналок атомної енергетики «WiN Award – 2021».
Переможниці обиралися у таких номінаціях, як: наука, освіта та розвиток; позитивне лідерство; комунікація та взаємодія; міжнародні відносини; знання та право.
Захід організовано українським представництвом всесвітньої мережі «Women in Nuclear Global» – «WiN Ukraine», за підтримки міжнародних партнерів, зокрема, Норвезького агентства з радіаційної безпеки (DSA).
За результатами онлайн голосування, участь у якому взяли майже 10 000 осіб, у номінації «Наука, освіта та розвиток»  перемогу здобула доцент кафедри електричних станцій та систем факультету електроенергетики та електромеханіки Юлія Малогулко; у номінації «Комунікація та взаємодія»  перемогла доцент кафедри електротехнічних систем електроспоживання та енергетичного менеджменту факультету електроенергетики та електромеханіки Юлія Шуллє.
За словами Президентки WiN Ukraine Маргарити Раєць, жінки, які брали участь у WiN Award — це локомотив української атомної енергетики, адже саме ці люди допомагають творити світле майбутнє для нашої країни.
Вітаємо від щирого серця з перемогою!

опублік. Косарук Олена Миколаївна