СТУДЕНТИ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ В ОНЛАЙН-ТРЕНІНГУ
"ПРАЦЮЙ І ПОДОРОЖУЙ БЕЗПЕЧНО!"

 


10 грудня студенти ВНТУ взяли участь в онлайн-тренінгу "Працюй і подорожуй безпечно!".

Організатором тренігу  є Вінницька обласна правозахисна організація "Джерело надії" за участі менеджерки проєктів Яніни Кравченко.

Онлайн-тренінг відбувся в рамках проєкту "Підвищення обізнаності молоді щодо безпечного працевлаштування й міграції", який реалізується ВОПО "Джерело надії" за підтримки Міжнародної організації з міграції. Родзинкою онлайн-тренінгу є засвоєння правил безпечного працевлаштування через проходження онлайн-квесту.

Під час заняття студентам університету вдалось: сформувати розуміння проблеми торгівлі людьми та її наслідків для людини; навчились користуватись правилами безпечної міграції та працевлаштування; розвинули вміння аналізувати, порівнювати, узагальнювати та критично мислити; змогли виховати повагу до прав людини та готовність захищати власні права.

"Працюй і подорожуй безпечно!"

У процесі опанування нових знань студенти мали унікальну можливість пройти онлайн-квест з безпечного працевлаштування, після завершення якого вони отримали електронні сертифікати.

"Працюй і подорожуй безпечно!"

 

Також протягом проходження тренінгу здобувачі активно обговорювали правила безпечного працевлаштування, навчання, подорожі; досліджували проблему торгівлі людьми; ознайомилися із формами експлуатації, причинами потрапляння до ситуації торгівлі людьми та наслідками торгівлі людьми.

До речі, онлайн-квест з безпечного працевлаштування можна пройти всім зацікавленим, перейшовши за посиланням https://quest.stoptrafficking.org/. Пориньте у віртуальну реальність, де ви зможете перевірити свої знання з безпечного працевлаштування та отримати по його завершенню приємний бонус – сертифікат про проходження онлайн-квесту.

опублік. Косарук Олена Миколаївна