ВНТУ відзначено за активну участь в екологічному проєкті “Greening of the Planet”


10 грудня представник проєкту «Озеленення України. Озеленення Вінниччини», громадська діячка, доктор педагогічних наук, професор Ганна Давиденко разом з фахівцем ТМ Еко-Сервіс Ольгою Маліновською вручили Подяки за участь у проєкті «Озеленення України. Озеленення Вінниччини» Вінницькому національному технічному університету, особисто ректору ВНТУ, професору Віктору Біліченку та доценту Владиславу Леську.

Greening of the Planet

За інформацією часопису "Імпульс"навесні цього року студенти й викладачі ВНТУ долучилися до глобального екологічного проєкту "Greening of the Planet" та висадили на території університету майже сотню саджанців сакури, бузку, гібіскусу, туї та інших декоративних дерев. У рамках цієї акції учасники по всьому світу висадили близько 1 млн. дерев у 100 країнах світу.

Greening of the Planet

Екологічний захід в університеті відбувається відповідно до «Меморандуму про взаєморозуміння та співробітництво», який було укладено ректором ВНТУ Віктором Біліченком та благодійним фондом «Озеленення України» в особі Ганни Давиденко за ініціативи голови відокремленого підрозділу Українського Ядерного Товариства, доцента кафедри електричних станцій та систем Владислава Леська, який виступає координатором проєкту.

Організатором проєкту «Greening of the Planet» є Благодійна організація «Благодійний фонд «Озеленення України» за підтримки Міністерства екології та природних ресурсів України, Міністерства закордонних справ України та Державного агентство лісових ресурсів України.

Cпонсором проєкту Waste.host  виступає торгова марка «Еко-сервіс».

Greening of the Planet

Віримо, що університетська спільнота ще не раз приєднається до  екологічної акції з озеленення території університету і це стане доброю традицією на роки! 

опублік. Косарук Олена Миколаївна