У ВНТУ відбувся VNTU OPEN DAY-2021 для майбутніх абітурієнтів 

 

02 грудня 2021 року у Вінницькому національному технічному університеті за допомогою платформи ZOOM  відбувся VNTU OPEN DAY. Організатором заходу виступив профорієнтаційний сектор Імідж-центру ВНТУ.

День відкритих дверей − це особливий день у житті кожного закладу освіти. Головною метою проведеного заходу було залучення потенційних абітурієнтів до науково-технічних гуртків ВНТУ, а також роз'яснення основних етапів та ключових моментів вступної кампанії 2022 року.

Із вітальним словом до майбутніх вступників та їхніх батьків звернувся проректор з науково-педагогічної роботи та організації освітнього процесу Олександр Петров

Директорка Імідж-центру ВНТУ Юлія Малогулко у своєму виступі розповіла майбутнім абітурієнтам про університет в цілому, ознайомила  з факультетами та спеціальностями, і про ті можливості, які отримує кожен студент.

Своїм досвідом студентського життя поділився студент Факультету електроенергетики та електромеханіки Данило Щербатий.

Про новації вступної кампанії та умови вступу до університету розповіла вiдповiдальний секретар приймальної комiсiї  ВНТУ Наталія Ляховченко.

Загалом більше сотні осіб були присутні у прямому ефірі першої частини VNTU OPEN DAY. На всі запитання учасники онлайн-зустрічі отримали вичерпні відповіді.

На другому етапі VNTU OPEN DAY було організовано зум-зустрічі з представниками  всіх навчально-наукових факультетів ВНТУ. Під час онлайн-трансляції представники факультетів з профорієнтаційної роботи провели більш детальне знайомство майбутніх абітурієнтів з особливостями навчання  за конкретними спеціальностями, розповіли про організацію навчального процесу й дозвілля студентів, поінформували про перспективи працевлаштування випускників.  Також було продемонстровано відео про матеріально-технічну базу університету та факультетів.

Варто зазначити, що профорієнтаційні заходи Імідж-центр ВНТУ проводить щотижня, щоб якомога більше майбутніх студентів мали можливість познайомитися із навчальним закладом, поспілкуватися з викладачами та отримати відповіді на запитання щодо специфіки навчання за конкретними спеціальностями, організації практик і стажувань, а також можливостей працевлаштування.

Дякуємо всім за увагу та приділений час! До нових і цікавих зустрічей!

 

опублік. Косарук Олена Миколаївна