ЗНАЙОМСТВО МАЙБУТНІХ АБІТУРІЄНТІВ З ІТ-СПЕЦІАЛЬНОСТЯМИ ТА 
СПЕЦІАЛЬНОСТЯМИ БТЕГП У ПРЯМОМУ ЕФІРІ ТЕЛЕКАНАЛУ "ВІТА" 

 

Викладачі ВНТУ - д. т. н., професор, завідувач кафедри комп'ютерних наук Яровий А. А. та к. т. н., доцент, директор Імідж-центру Малогулко Ю. В. - сьогодні в прямому ефірі на телеканалі "ВІТА ТБ" знайомили майбутніх абітурієнтів з деякими професіями в університеті.

Особливу увагу було приділено саме ІТ-спеціальностям, як найбільш популярним серед абітурієнтів, а також інженерним спеціальностям, які готують фахівців в області будівництва, енергозбереження, систем теплогазопостачання, вентиляції та кондиціонування повітря, як таким, які потребують особливої уваги, зважаючи на свою актуальність та важливість у суспільстві.

Телевізійний майданчик для старшокласників нашого міста було створено спільними зусиллями телеканалу "ВІТА", школи-ліцею №7 та департаменту освіти Вінницької міської ради.

Ми щиро вдячні за запрошення, можливість поспілкуватися та чудовий досвід попрацювати в прямому ефірі! Наступного тижня розповімо й про інші, не менш цікаві професії, які здобувають студенти нашого ЗВО. До нових зустрічей!

Повну версію телепередачі можна переглянути за посиланням

 

опублік. Косарук Олена Миколаївна