Рейтинг WEBOMETRICS 2019

В першу сотню рейтингу http://www.webometrics.info/en  за даними  липня 2019 року увійшли Вінницькі університети – Вінницький національний технічний університет; Донецький національний університт; Вінницькоий національний медичний університет; Вінницька академія безперервної освіти.  В другій сотні – Вінницький національний аграрний університет; Вінницький торговельно-економічний інститут КНТЕУ. В третій сотні – Вінницький кооперативний інститут; Вінницький інститут конструювання одягу і підприємництва. Вітаємо всіх активних розробників, користувачів, тьюторів, модераторів електронних ресурсів!
Рейтинг Web або Webometrics є найбільшим академічним рейтингом для вищих навчальних закладів в напрямі їх веб-присутності та впливу. Починаючи з 2004 року та кожні півроку, Лабораторія кіберметрії (Іспанська національна наукова рада, CSIC) проводить незалежну, об'єктивну, безкоштовну, відкриту наукову діяльність для надання достовірної, багатовимірної, оновленої та корисної інформації про результати роботи університетів з усіх регіонів світу на основі їх веб-присутності та впливу. Місця у рейтингу України розподілились так:

34    Vinnitsa National Technical University / Вінницький національний технічний університет
36    Donetsk National University / Донецький національний університет
37    Vinnitsa National Pirogov Memorial Medical University / Вінницький національний медичний університет М І Пирогова
87    Vinnitsa Academy of Continuous Education / Вінницька академія неперервної освіти    
127    Vinnitsa State Agrarian University / Вінницький національний аграрний університет    
140    (3) Vinnitsa Trade and Economic institute / Вінницький торговельно економічний інститут    
153    Vinnitsa State Pedagogical University / Вінницький державний педагогічний університет    
302    Vinnytsia Cooperative Institute / Вінницький кооперативний інститут    
306    Vinnytsya Institute designing clothes and Entrepreneurship / Вінницький інститут конструювання одягу і підприємництва


 

опублік. Коваленко Олена Олексіївна