Нові функції у модулі публікації новин

В модулі публікації новин Jet-сайту впроваджено нововведення, які підвищують якість формату новин, а також дозволяють максимально соціалізувати стрічку новин через публікації у Twiter і FaceBook.
Віднині у модулі працює повноцінний текстовий редактор, в якому можна здійснювати форматування та стилізацію текстової та графічної інформації, зокрема, не існує обмежень щодо кількості поданої інформації як тексту, гіперпосилань, так і зображень. Перша за порядком картинка потрапляє у стрічку гарячих новин. У FaceBook потраплятимуть всі картинки новини.
По-друге, для викладачів та співробітників запроваджено можливість публікації новин на сайтах як свого так і інших підрозділів. Публікація новини одночасно відбувається на Jet-сайті підрозділу, у гарячій стрічці новин, у Twiter і FaceBook.
Також  автор може самостійно відредагувати зміст  новини, проте внесення змін впливає лише на зміст у стрічці гарячих новин, а також на Jet-сайті. Зміст у Twitter і FaceBook редагуванню не підлягає. Аналогічно, під час видалення новина буде видалена всюди, окрім Twitter і FaceBook.
Більш детальну інформацію про Публікацію новин на Jet-сайті читайте тут

опублік. Шепітко Тетяна Володимирівна