Управління повідомленнями та нотифікаціями

У системі JetIQ cтворений модуль для управління повідомленнями і нотифікаціями для викладачів. Даний модуль створено для того, щоб покращити потік інформації, яка надходить до викладачів у їх особистий кабінет і мобільні додатки. Тобто, викладачам надано можливість в своїх особистих кабінетах налаштовувати сервіси, на які надходитимуть повідомлень через джерела повідомлень JetIQ.
Основними одержувачами повідомлень є месенджер персонального кабінету, електронна пошта або push-повідомлення мобільного додатку JetIQ Teacher.
Таким чином, модуль дозволяє вмикати або вимикати надходження інформації в месенджер персонального кабінету, на електронну пошту або у push-повідомлення мобільного додатку JetIQ Teacher з таких джерел:
  • Месендер JetIQ
  • Файл-Експрес
  • Система Doc-JetIQ

По замовчуванню ввімкнено передачу повідомлень через месенджери JetIQ.
Викладачі можуть самостійно керувати налаштуваннями повідомлень в своєму персональному кабінеті в розділі "Комунікації-повідомлення-Налаштування".



Отож, керування повідомленнями дозволяє викладачам налаштувати спілкування зі студентами та колегами під свої потреби. Вони можуть обирати канали передачі повідомлень за власним бажанням.
 

опублік. Шепітко Тетяна Володимирівна