• Посада: доцент.
  • Біографічні дані:

    Закінчив Вінницький Державний Технічний університет у 1994 році, за спеціальністю "Автоматика та управління в технічних системах".

    Працював на різних посадах в університеті з 09.1989 р. Приймав активну участь в розробці низки державних науково-дослідних проектів та госпдоговірних тематик. З 1.11.1995 по 1.11.1998 навчання в очній аспірантурі ВДТУ. З 1998 року працював на посаді асистента кафедри "Хімії та екологічної безпеки".

    У 2001 році захистив кандидатську дисертацію на тему: "Інформаційно-вимірювальна система для неінвазійної спектофотометрії біотканин".

    З 2003 року доцент кафедри "Менеджмент в будівництві та цивільна оборона". З 2016 року доцент кафедри "Безпека життєдіяльності та педагогіка безпеки". Автор і співавтор 92 наукових праць, з яких 6 патентів. В різні часи викладав дисципліни "Паспортизація земель і територій", "Урбоекологія", "Екологічні аспекти військової діяльності", "Цивільна оборона", "Цивільний захист", "Цивільний захист та охорона праці в галузі", "Програмування", "Проектування інтерфейсу користувача", "Візуальне програмування", "Об'єктно-орієнтоване програмування".

  • Науковий напрямок: Напрямки наукових досліджень.
    1. Дослідження інформаційно-вимірювальних систем для неінвазійної спектрофотометрії біологічних тканин. Методологія оптичного вимірювального контролю біооб’єктів.
    2. Розробка  методик та дослідження характеристик систем прогнозування виникнення надзвичайних ситуацій та матеріальних збитків від них. 
     По даних напрямках опубліковано близько 40 наукових праць та 6 патентів України. На даний момент наукові дослідження проводяться по одному з напрямків кафедральної науково-дослідної роботи "Розробка автономних контрольно-вимірювальних засобів для біомедичної діагностики". Результатом даної НДР є розробка структур вимірювальних засобів та аналіз характеристик контрольно-вимірювальних засобів для біомедичної діагностики.
  • Портфоліо: В процесі роботи над кандидатською дисертацією в різні роки у співавторстві і особисто було розроблено: інформаційно-вимірювальну систему для неінвазійної спектрофотометрії біотканин; ряд конструкцій виносних вимірювальних зондів, захищених патентами та авторськими свідоцтвами; конструкції автономних та  уніфікованих первинних перетворювачів для розробленої ІВС. Розроблені математичні моделі всіх вказаних засобів вимірювання та контролю характеристик; розроблена також методика визначення прижиттєвості нанесення травм тканин за відбивальними характеристиками біотканин; розроблені чисельні програмні засоби для роботи з ІВС неінвазійної спектрофотометрії біотканин по прикладних напрямках, як то: система підтримки прийняття рішень судмедексперта; система діагностики "Краш"-синдрому; експертна система діагностики онкопатологій тощо.
  • Публікацій у персональнoму репозиторії: 70
  • Хобі: Рибалка, подорожі, теологія
  • Контакти: Профіль у LinkedIn Переглянути
    https://www.facebook.com/profile.php?id=100025526885145

    Профіль автора у Google Academy  Переглянути
    ORCID: 0000-0002-5433-0158
    Профіль автора у репозиторії  Переглянути

    e-mail: tomchuk@vntu.edu.uaentipartner@gmail.com Email : tomchuk@vntu.edu.ua
  • Відвідувань персонального кабінету: 1224 раз., востаннє : 11.05.2024 20:42:28
  • Сайт : tomchuk.vk.vntu.edu.ua
  • Розклад занять::