З 26 по 28 жовтня 2022 року в Київському політехнічному інституті імені Ігоря Сікорського пройшов ХІ Фестиваль інноваційних проєктів «Sikorsky Challenge 2022: Інноваційна трансформація України».
🔹Війна поставила перед нами неймовірні виклики, примусила усвідомити нові реалії та виробити стратегічні завдання на післявоєнний період відновлення та розвитку України.
🔹Парадигма післявоєнної відбудови України має базуватися на швидкому та ефективному впровадженні інноваційних технологій і розробок за всіма напрямами безпеки, оборони та економіки країни.
🔹MOVABLE SMART HEATERS – стартап, ідея якого полягає у забезпеченні пересувних нагрівачів додатковими інтелектуальними контролерами з унікальним програмним забезпеченням, які узгоджують роботу декількох нагрівачів в умовах зміни їх кількості та розташування і дозволяють економити електроенергію та забезпечувати тепловий комфорт у приміщенні. Завдяки дії систем координації опалення, споживання електроенергії скорочується до 40% та забезпечується необхідний комфорт у приміщенні. Команда стартапу: викладачі кафедри комп'ютерних систем управління ВНТУ: д. т. н., проф. Володимир Дубовой, к. т. н., доц. Марія Юхимчук, а також магістр Артур Пилявець.
👉Посилання на проект: https://startups-2022.sikorskychallenge.com/2022/10/83.html

опублік. Ковалюк Олег Олександрович