• Посада: доцент.
  • Біографічні дані: Кандидат економічних наук, доцент, доцент кафедри економіки підприємства та виробничого менеджменту
    Заступник завідувача кафедри економіки підприємства та виробничого менеджменту


    В 2003 році закінчила Вінницький державний технічний університет, диплом з відзнакою, спеціальність «Менеджмент організацій», кваліфікація менеджера-економіста.

    В 2011 році захистила кандидатську дисертацію на тему: «Оцінювання в управлінні інноваційним потенціалом машинобудівних підприємств»
    за спеціальністю 08.00.04 «Економіка та управління підприємствами» (за видами економічної діяльності) в Хмельницькому національному університеті.


    В 2014 році присвоєно вчене звання "доцент" кафедри економіки підприємства та виробничого менеджменту.

    Стаж науково-педагогічної роботи у вищих навчальних закладах ІІІ-ІV рівня акредитації, зокрема у ВНТУ, складає 18 років.


    Профіль GOOGLE  АКАДЕМІЯ 
    Профіль ORCID
    Профіль SCOPUS
    Профіль  в Національній бібліотеці України імені В. І. Вернадського

    Викладає курси: "Ділове адміністрування", "Економічне обгрутування інноваційних рішень", "Економіка, організація та управління бізнес-процесами", "Основи виробничої і комерційної діяльності", "Аудит".
  • Науковий напрямок: Наукові інтереси: проблеми інноваційного розвитку та формування конкурентних переваг вітчизняних підприємств за умов глобалізації економічних відносин, інтелектуалізації економічних відносин і процесів на різних рівнях господарювання та підвищення ефективності управління ними.

    Профіль GOOGLE  АКАДЕМІЯ 
    Профіль ORCID
    Профіль SCOPUS
    Профіль  в Національній бібліотеці України імені В. І. Вернадського

    Автор та співавтор біля  70 наукових і навчально-методичних публікацій, у т.ч.  4 навчальних посібники та 2 практикуми, 6 колективних монографій, понад 35 статей у наукових фахових виданнях та у виданнях, зареєстрованих у міжнародних наукометричних базах даних, 1 стаття  у виданнях, які індексуються у наукометричних базі Scopus.
  • Публікацій у персональнoму репозиторії: 106
  • Контакти: Email : prychepa@vntu.edu.ua
  • Відвідувань персонального кабінету: 3176 раз., востаннє : 20.05.2024 15:13:12
  • Сайт : iprychepa.vk.vntu.edu.ua
  • Розклад занять::