ДЕРЖАВНИЙ КВАЛІФІКАЦІЙНИЙ ІСПИТ УСПІШНО СКЛАДЕНО ДИСТАНЦІЙНО

31.05.2022 відбувся державний кваліфікаційний іспит зі спеціальності 073 "Менеджмент підприємств, організацій та установ" ІІ рівня вищої освіти (магістр) заочної форми навчання.
Ось уже третій рік поспіль студенти складають державні іспити та захищатимуть магістерські кваліфікаційні роботи дистанційно. Сьогодення студентів та викладачів, як і кожного українця доволі непросте. Пандемія COVID-19, навчання в умовах війни - вже є досить суттєвими випробуваннями для всіх. У цей складний час кожен працює і виконує свою місію. Студенти 2-го курсу заочної форми навчання факультету менеджменту та інформаційної безпеки спеціальності 073 «Менеджмент підприємств, організацій і установ» сьогодні продемонстрували свої набуті знання в процесі навчання в університеті. Для забезпечення ефективної роботи в режимі on-line було використано платформу Google Meet. 
foto_exam1

Для працівників та студентів нашої кафедри це вже не новий досвід. Третій рік доводиться працювати та навчатись в умовах дистанційної освіти. Але все одно хвилювання було присутнє у всіх.
Члени комісії надали методичні рекомендації, настанови. Вже за 15 хвилин студенти протягом години виконували екзаменаційні завдання на навчальній платформі.
foto_exam2
Відеозв’язок тривав досить довго, оскільки студенти під’єднувались і всі одночасно для оголошення результатів іспиту, а потім поодинці для співбесіди. Вийти на зв'язок вдалося всім. Незважаючи на тривалий час проведення іспиту та повітряні тривоги, усі залишилися задоволеними. Уже після закінчення співбесід, комісія у повному складі обговорила результати.
Студенти продемонстрували гідні знання в області менеджменту, даючи розгорнуті і змістовні відповіді на екзаменаційні питання, а також під час співбесіди.
foto_exam3
Зичимо нашим майбутнім фахівцям вдало здіснити захист магістерської кваліфікаційної роботи, щасливої життєвої дороги, плідної праці, бути вірними своєму народу, усі свої сили, знання і вміння віддавати для добробуту і процвітання нашої України.
 

опублік. Кавецький Вячеслав Валерійович