Інтелектуально-ігровий фестиваль «Баюнале-2023»
Інтелектуальні турніри проходили протягом двох днів, 11 та 12 листопада. Основну частину першого етапу складали 4 тури гри «Що? Де? Коли?» під назвою «Всесвіт українського слова» та квіз «Палітра українських традицій», а на завершення першого дня зіграли конкурс анаграм та інтелектуальну мозаїку «Видатні постаті та місця України». Під час другого змагального дня гравців очікувало 2 тури гри «Що? Де? Коли?» та справжня родзинка «Баюнале» - турнір відео-реалій «Українське письменство».
Переможці фестивалю:
1. Солодка Марія, Київ
2. Тундра, Вінниця
3. Переоблік бджілок, Рівне
Інтелектуально-ігровий фестиваль «Баюнале» організовано Вінницьким обласним об’єднанням товариства «Просвіта» та Клубом Інтелектуального Товариства «БАЮН» Вінницького національного технічного університету за підтримки Департаменту соціальної та молодіжної політики Вінницької ОВА.
Спеціальний тур про культурні особливості України та Китаю підготувала фахівчиня Інституту Конфуція ВНТУ Вероніка Матвійчук: 
Яке слово у багатьох європейських мовах (вірогідно, що й в українській теж🤔) походить від давньогрецької маловідомої назви Китаю? З якою китайською науковою програмою пов'язані персонажі легенд Свята середини осені? У якій країні відбувались зйомки китайського фільму "Будинок літаючих кинджалів"?
На ці та інші питання у неділю 12 листопада намагались знайти відповіді знавці - учасники Всеукраїнського фестивалю інтелектуальних ігор "Баюнале 2023".
Вітаємо переможців туру про китайську історію та культуру від Інституту Конфуція:
3 місце - команда ХТД
2 місце - команда "Солодка Марія"
1 місце - команда "АК"
Спонсорами фестивалю виступили:
- виробник та постачальник електротехніки в Україні ТОВ "Промавтоматика Вінниця"
- дистриб’ютор комп’ютерної техніки, мобільних аксесуарів та електротранспорту Kosmotech
- найкращі піцерії Вінниці - La П‘ЄЦ Ресторан і Pronto Pizza

опублік. Теклюк Анатолій Іванович