25 листопада 2021 року викладачами кафедри фінансів та інноваційної діяльності для студентів спеціальності 073 Менеджмент освітньо-професійної програми «Менеджмент фінансово-кредитної діяльності» організовано онлайн-лекцію з менеджером з розвитку ТОВ Фінансово-консультаційної компанії «Наш капітал» Острим Ігорем Федоровичем.
Студенти мали можливість ознайомитись із таким сектором фінансового ринку як страхування. Лекційний
матеріал, підготовлений Ігорем Федоровичем, розкрив питання перерозподілу ризиків і грошових потоків через страховий ринок. Острий І.Ф. зауважив, що тільки завдяки страхуванню можливо забезпечити й підтримати рівень життя й добробуту як
окремої людини, так і окремої групи людей. Страхування є тим фінансовим інструментом, який забезпечить як фінансовий так і соціальний захист населення.
Студенти прийняли досить активну участь в обговоренні питань щодо фінансового
захисту інтересів громадян від непередбачуваних подій. Було з’ясовано та представлено, яким чином працює цей фінансовий стабілізатор на ринку фінансових послуг в Україні.
Дискусія торкнулася не лише питань додаткових можливостей для збереження і
примноження добробуту сьогодні, а і можливостей забезпечити гідне фінансове майбутнє.
Студентам рекомендовано залучатися до фінансових страхових компаній з метою
подальшого працевлаштування та можливості кар’єрного зростання не тільки на вітчизняному ринку страхових послуг, але і за кордоном.
#fim #fim_vntu #фім #фім_внту

опублік. Єпіфанова Ірина Юріївна