Викладачами кафедри фінансів та інноваційного менеджменту 15 листопада для студентів  ОП "Менеджмент фінансово-кредитної діяльності"  організована зустріч з директором відділення АТ "Кредобанк" Тимчишиною  Оленою Василівною. Пані Олена є випускницею ВНТУ та на сьогоднішній день очолює  відділення АТ "Кредобанк",  який входить в ТОП-20 найбільших українських банків.
 Студентам прочитана лекція зі стратегії роботи банку, а також з питань збереження конкурентоспроможності банківських послуг.   Особливу увагу Олена Василівна приділила актуальним проблемами функціонування та розвитку банківської сфери в Україні, ознайомила студентів з організаційною, фінансовою та економічною структурою Кредобанку. Особливу увагу приділила тому, на навички, яким варто приділити увагу під час навчання в університеті. Перш за все це стосується вивчення фінансового та бухгалтерського обліку. Саме ці знання, з точки зору Олени Василівни, як керівника банківської установи, необхідні для існуючих відкритих вакансій в банківській сфері. 

Наголосила на нових банківських послугах, які пропонує Кредобанк своїм клієнтам,  а саме пакет "Правильна карта", його переваги та фінансові винагороди для користувачів.

Крім того, під час спілкування зі студентами, озвучила зацікавленість в процесі налагодження співпраці з ВНТУ і, зокрема, кафедрою фінансів та інноваційного менеджменту. Запропонувала студентам можливі варіанти співпраці. можливість організації проходження стажування або робітничої практики в комерційному банку. Лекція була прочитана на високому професійному рівні. Олена Василівна, після закінчення лекції,  відповіла на запитання студентів.


опублік. Єпіфанова Ірина Юріївна