26 квітня 2021 р. викладачами кафедри фінансів та інноваційного менеджменту для здобувачів вищої освіти І (бакалаврського) та ІІ (магістерського) рівнів ОПП «Менеджмент фінансово-кредитної діяльності» організовано лекцію доктора філософії Дун Сіньїна, який викладає в Шаньдунському університеті мистецтв (Китайська Народна Республіка) на тему «Фінансове забезпечення інноваційного розвитку малого бізнесу».
В своїй доповіді Дун Сіньїн окреслив особливості фінансового забезпечення інноваційного розвитку малого бізнесу в Китаї та порівняв із українськими реаліями, розповів про сучасні особливості інвестування в Китаї в урахуванням впливу пандемії.
Студенти мали можливість задати питання щодо розвитку менеджменту та інвестиційно-інноваційного розвитку в Китаї.
Лекція проводилась українською мовою, оскільки Дун Сіньїн є випускником кафедри фінансів та інноваційного менеджменту, адже саме на цій кафедрі він отримував ступінь бакалавра, згодом- магістра, а потім успішно захистив дисертацію на здобуття ступеня доктора філософії під керівництвом завідувача кафедри фінансів та інноваційного менеджменту доктора економічних наук, професора Зянька Віталія Володимировича.
Викладачі кафедри фінансів та інноваційного менеджменту, здобувачі освітнього ступеня «бакалавр» та «магістр» щиро дякують за змістовну лекцію та сподіваємось на подальшу співпрацю.

опублік. Єпіфанова Ірина Юріївна