id: 3576
Назва: Інформатика. Приклади і завдання з обчислювальної математики та теоретичної механіки для самостійної роботи студентів: Навч. посіб. для студентів напряму підгот. "Будівництво та цивільна інженерія" та "Теплоенергетика" всіх форм навчання : навч. посіб.
Автори: Риндюк В. І., Коц І. В., Риндюк С. В.
Ключові слова: обчислювальна математика, графоаналітичний розрахунок задач статики, електронні таблиці ЕХСЕL, інженерні і прикладні дисципліни, текстовий редактор WORD / computational mathematics, graph-analytical calculation of statics problems, EXCEL spreadsheet
Дата публікації: 2021-11-12 11:26:46
Останні зміни: 2021-11-12 11:26:46
Рік видання: 2017
Аннотація: Навчальний посібник присвячений розв`язанню основних питань обчислювальної математики та графоаналітичному розрахунку задач статики з використанням обчислювальної техніки.
Його мета:
1. Розширити та закріпити знання з питань використання текстового редактора WORD в поєднанні з електронними таблицями ЕХСЕL для різноманітних математичних розрахунків.
2. Освоїти методику роботи в програмі КОМПАС з одночасним пізнанням графічних методів знаходження опорних зусиль у відповідних конструкціях.
3. Отримані знання будуть необхідні для вивчення таких дисциплін як вища математика, інформатика (практикум), креслення, теоретична механіка, опір матеріалів, будівельна механіка та інших інженерних і прикладних дисциплін.
Користування посібником не потребує спеціальних знань з вищої математики та методики програмування, знання графічних методів розрахунків. Приведені приклади виконання завдань є достатніми для засвоєння відповідних методик розрахунків.
URI: https://iq.vntu.edu.ua/card.php?id=3576
Тип виданя: Навчальні посібники
Видавництво: Вінниця : ВНТУ, 2017. – 78 с.
Розташовується в колекціях : Навчальні посібники/ Вінницький національний технічний університет/
Ким внесений: Громова Л.П.
Файл : 3576.pdf Розмір : 4910312 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВНТУ

Система "JetIQ"  |   Офіційний сайт Copyright © 2013-2024, математика Є.А.Паламарчук, дизайн Р.О.Яцковська