ID : 78161

Дисципліна : Трансфер технологій та комерціалізація інтелектуальних продуктів

Спеціальність : Комп`ютерна інженерія. Комп`ютерна інженерія.

Семестр : 4

Викладач :

Павлов Сергій Володимирович

Навчальні ресурси

Код Назва Автор(и) Тип Вид Рейт.
5548412 ТРАНСФЕР ТЕХНОЛОГІЙ ТА КОМЕРЦІАЛІЗАЦІЯ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНИХ ПРОДУКТІВ. Павлов С.В. pdf РПр 5
5548413 ТРАНСФЕР ТЕХНОЛОГІЙ ТА КОМЕРЦІАЛІЗАЦІЯ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНИХ ПРОДУКТІВ Павлов С.В. pdf Сил 20
5548414 Лекція 2. ПОНЯТТЯ ТА СУТЬ ТЕХНОЛОГІЇ ЯК ОБ`ЄКТА ТРАНСФЕРУ ТА ОРГАНІЗАЦІЙНІ МЕХАНІЗМИ ТРАНСФЕРУ ТЕХНОЛОГІЙ Павлов С.В. pdf Лк 0
5548415 Лекція 3. ОРГАНІЗАЦІЯ ІННОВАЦІЙНОГО ПРОЦЕСУ НА ПІДПРИЄМСТВАХ ТА У НАУКОВИХ ТА ОСВІТНІХ ЗАКЛАДАХ Павлов С.В. pdf Лк 0
5548417 Лекція 4. ОСОБЛИВОСТІ ПОБУДОВИ ОРГАНІЗАЦІЙНИХ СТРУКТУР ДЛЯ НАУКОВОЇ-ДОСЛІДНОЇ РОБОТИ Павлов С.В. pdf Лк 0
5548407 Лекція 5. ОРГАНІЗАЦІЙНІ МЕХАНІЗМИ ТРАНСФЕРУ ТЕХНОЛОГІЙ Павлов С.В. pdf Лк 0
5548409 Лекція 6. Практика трансферу технологій, бізнес планування та комерціалізації інтелектуальної власності Павлов С.В. pdf Лк 0
5548410 Лекція 1. ІННОВАЦІЇ ТА ОСНОВНІ ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ НАУКИ ТА ТЕХНІКИ. ПОНЯТТЯ ТА СУТЬ ТЕХНОЛОГІЇ ЯК ОБ`ЄКТА ТРАНСФЕРУ ТА ОРГАНІЗАЦІЙНІ МЕХАНІЗМИ ТРАНСФЕРУ ТЕХНОЛОГІЙ Павлов С.В. pdf Лк 0
5548411 Лекція 7. СТВОРЕННЯ УМОВ ДЛЯ ТРАНСФЕРУ ТЕХНОЛОГІЙ, Павлов С.В. pdf Лк 0
5548419 Лекція 8. СТВОРЕННЯ УМОВ ДЛЯ ТРАНСФЕРУ ТЕХНОЛОГІЙ (продовження) Павлов С.В. pdf Лк 0
5548420 ЛЕКЦІЯ 9. КОМЕРЦІАЛІЗАЦІЯ УНІВЕРСИТЕТСЬКИХ ДОСЛІДЖЕНЬ Павлов С.В. pdf Лк 0
5548421 Лекція 11. ПУБЛІКАЦІЇ В НАУКОМЕТРИЧНИХ БАЗАХ SCOPUS ТА WoS. ІМІДЖ ВЧЕНОГО ТА ВИКЛИКИ СЬОГОДЕННЯ Павлов С.В. pdf Лк 0
5548418 Лекція 10. ОЦІНКА ПОТЕНЦІАЛУ НАУКОВО-ТЕХНІЧНИХ РОЗРОБОК Павлов С.В. pdf Лк 0
5548408 Відеоконференції, заняття, консультації (Павлов С.В.) url
5548416 Перелік питань для диф. заліку дисципліни "Трансфер технологій та комерціалізація інтелектуальних продуктів" Павлов С.В. docx Інш 0
5548405 Лекція 12. Про авторське право Павлов С.В. docx Дк 0
5548406 Програма дисципліни " Трансфер технологій та комерціалізація інтелектуальних продуктів" Павлов С.В. doc Інш 0