1. МАГІСТРАТУРА
    спеціальність 073 “Менеджмент”
      освітня програма МЕНЕДЖМЕНТ І БІЗНЕС-АДМІНІСТРУВАННЯ
    на основі освітніх ступенів Бакалавр/Спеціаліст/Магістр будь-яких спеціальностей

    СПЕЦІАЛІЗАЦІЯ “МЕНЕДЖМЕНТ І БІЗНЕС-АДМІНІСТРУВАННЯ” – це поєднання передової теорії управління з практикою та досвідом, а також навчальне середовище, в якому знання перетворюються на компетентності.

    Конкурентною перевагою МАГІСТЕРСЬКОЇ ПРОГРАМИ “МЕНЕДЖМЕНТ І БІЗНЕС-АДМІНІСТРУВАННЯ” є формування високого рівня професійних компетентностей, які необхідні для реалізації загальних функцій управління підприємством (прийняття оперативних рішень; функціональна та інформаційно-аналітична підготовка проектів рішень; оперативне та стратегічне управління організаціями, та окремими підрозділами, керівництво підлеглими). Це досягається за допомогою вивчення наступних дисциплін: стратегічне управління, фінансовий менеджмент, маркетинговий менеджмент, ризик-менеджмент, менеджмент персоналу та організаційна поведінка, технологія аналізу та планування бізнесу, управління розвитком, управління бізнес-процесами.

    МАГІСТР З МЕНЕДЖМЕНТУ І БІЗНЕС-АДМІНІСТРУВАННЯ  є всесвітньо визнаним, найвищим рівнем ділової кваліфікації менеджера та найпрестижнішою у світі програмою бізнес-освіти.

    Необхідні документи:
    • документ, що посвідчує особу (оригінал і копія);
    • військовий квиток або посвідчення про приписку;
    • диплом та додаток (оригінал і копія);
    • 4 кольорові фото 3*4 см.

    Вступні випробування: фахове випробування, іноземна мова
     
    За довідками звертатись:
    ВНТУ, корпус 2, к. 2103
    Кафедра підприємництва, логістики та менеджменту
    Конт. тел. (097)9859225, (063)1509350, (098)8554422, (067)9421686

опублік. Білоконь Тетяна Миколаївна