Як знайти роботу мрії: досвід випускників-підприємців.

Кафедра підприємництва, логістики та менеджменту постійно підтримує зв'язок зі своїми випускниками. Це дозволяє встановлювати контакти між випускниками різних років, обмінюватись досвідом між випускниками задля іх професійного зростання, отримувати пропозиції від випускників щодо удосконалення освітніх програм кафедри.
Нещодавно кафедра мала нагоду поспілкуватись з випускниками-підприємцями 2021 року Павлович Зоряною та Коханком Петром. Вони поділились своїми успіхами та досвідом працевлаштування.

Наша чарівна Зорянка, ще будучи студенткою, почала реалізовувати свої знання з товарознавства та логістики на посаді адміністратора у магазині Watsons, а згодом адміністратора в автосалоні Renault.
Набувши практичного досвіду, вона отримала запрошення на роботу в автосалон Баварія Центр. Це була пропозиція мрії! Однак, рівень відповідальності на новій посаді значно зріс: укладання договорів, ведення переговорів, робота з клієнтами у сфері післяпродажного обслуговування, великий обсяг різноманітної роботи з документообігу. І, як стверджує Зоряна, «Лише завдяки отриманим знанням та наполегливій праці ми досягаємо того, чого так сильно бажаємо».

Досвід Коханка Петра виявився не менш цікавим і прикладним для наслідування наступними випускниками. Ще під час навчання він почав працювати в сфері продажу кредитів та інтернету, а також проведення опитування. Далі Петро працевлаштувався у контакт-центр «Датагруп» на лінію одного з українських банків. Тут почалось його становлення як менеджера підтримки. Згодом Петра запросили у компанію Rocket. У цій компанії, на його думку, він здобув найкращий досвід і пройшов шлях від оператора підтримки до Supervisor та Team Lead.
З початком повномасштабного вторгнення в Україну російської армії, як підкреслює Петро, ситуація на ринку праці дуже ускладнилась. Він тричі змінив місце роботи в пошуках кращих умов для реалізації свого потенціалу: працював у підтримці гіпермаркету Ашан та магазину Dnipro-M, а зараз працює на посаді «Account Manager» у компанії Crypto Crew. Остання надає можливості росту у клієнт-сервісі, і саме цей досвід наш випускник планує закласти в основу  розвитку клієнтської підтримки і сервісу підтримки в цілому. Зараз Петро на позиції акаунт менеджера (куратор), у нього є певний пул клієнтів, з якими він спілкується та проводить час у ком‘юніті. Люди вивчають криптовалюти і трейдинг, а Петро допомагає їм відповідями на різні питання.
Молоді, амбітні, наполегливі, працелюбні, готові до змін із вірою у краще майбутнє – такими є усі наші випускники! Бажаємо вам подальших успіхів і професійних злетів у рідній мирній Україні!
mptycontent

опублік. Безсмертна Оксана Владиславівна