MEET UP! НІМЕЦЬКО-УКРАЇНСЬКІ ЗУСТРІЧІ МОЛОДІ  

Метою програми «MEET UP! Німецько-українські зустрічі молоді» є інтенсифікувати відносини з Україною й надати підтримку молодим людям з Німеччини та України з активною позицією за демократичні цінності та порозуміння між народами.  

Спільна програма підтримки партнерських проектів від Українського культурного фонду та Фонду «Пам’ять, відповідальність та майбутнє» (EVZ) покликана посилити німецько-українську співпрацю. Програма спрямована на підтримку спільних дигітальних, аналогових або гібридних культурних та мистецьких проектів.
Дедлайн подачі заявок – 1 лютого 2021 року! Посилання на конкурс та на формуляри заявок Ви знайдете тут:
www.stiftung-evz.de/meetup-ua/

Ви шукаєте партнерську організацію в Німеччині?
- Розкажіть про це в нашій спільноті www.facebook.com/groups/1284653561643737/
- Знайдіть партнерську організацію в огляді проектів та партнерів тут www.stiftung-evz.de/meetup/ (внизу праворуч).

 

Основною складовою зустрічей є спільна робота над проектом у найрізноманітніших сферах, як-от історично-політична освіта, права людини, захист навколишнього середовища або інші теми, які цікавлять молодих людей у Європі та зміцнюють німецько-українську співпрацю. 

Можуть бути підтримані обміни з медіальною, креативною або музичною складовою, наприклад, театральні проекти, фільми, інтернет-портали, мобільні додатки або мережеві зустрічі. Ми хочемо підтримати зустрічі молодих людей з найрізноманітнішим професійним та фаховим бекграундом, як-от молоді художники/ці, студенти/ки, спортсмени/ки або IT-спеціалісти/ки.
 

 

опублік. Матвійчук Вероніка Леонтіївна